Tarih: 13.01.2020| Okunma Sayısı: 70

05.01.2020’ den itibaren 9 gününü dolduran kardeşim Gülistan DOKU’nun arama çalışmaları tarafımızın ve arkadaşlarının kayıp ilanından itibaren devam etmektedir. Ailesi olarak öncelikli isteğimiz Gülistan’nın sağ olarak bulunmasıdır. Fakat başına bir şey gelmiş ise de akıbetinin en kısa zamanda ortaya çıkmasını istiyoruz. Kamuoyunun da yakından takip ettiği kadarı ile şimdiye kadar Dinar köprüsünde ona ait olduğu iddia edilen bir makas ve 16:26 da Gülistan DOKU’dan Zaynar ABAROK’a yapılan 4 saniyelik bir arama dışında elimizde bizi sonuca götürecek bir delil bulunmamaktadır.

Bu noktada Dersim halkının ve bütün Türkiye’nin bu konu ile ilgili alaka, hassasiyet ve duyarlığını görüyor ve Gülistan bulunana kadar devam edeceğine yürekten inanıyor ve güveniyoruz. Gülistan’nın yüreği yanmış ailesi olarak başka Gülistanların kaybolmaması ve başka ailelerin yüreğinin yanmaması için bütün insanları daha da duyarlı olmaya çağırıyoruz.

Kamuoyu, basın ve bütün kurumların kesin, somut, kafa karışıklığı oluşturmayacak bilgi ve belgeleri ailemizle paylaşmasını istiyoruz.

Çabası olan gerçek ve tüzel tüm kişilere çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

GÜLİSTAN DOKUNUN AİLESİ

<<<Şubat 2020><<